[ad_1]

Омлет "Матінки Пуляр" - елементарний рецепт всього з 3-х інгредієнтів, а результат приголомшливий

Як тільки не готують яєчні і омлети! Але цей рецепт перевершив всі очікування. Пишний, повітряний, яскравий і взагалі дуже цікавий. Тож не дивно, що батьківщиною цього рецепта є вишукана Франція, зазначають Патріоти України.

Спосіб приготування дуже простий. Саме трудомістке — це розділити яйця на білки і жовтки. Обов’язково простежте, щоб в миску до білків не потрапило навіть мала кількість жовтків. Також пам’ятайте, що посуд повиннен бути чистим і сухим, щоб білки добре збили.

Що потрібно:

4 курячих яйця;

1 ч.л. вершкового масла;

дрібка солі.

Приготування:

Яйця поділяємо на білки і жовтки.

Жовтки трохи солимо і перемішуємо виделкою. Сильно збивати не обов’язково.

До білків теж додаємо дрібку солі і збиваємо міксером до стійких піків.

Сковороду ставимо на вогонь, розігріваємо і змащуємо вершковим маслом. Виливаємо жовтки.

Відразу ж зверху розподіляємо рівним шаром збиті білки. Накриваємо кришкою і готуємо при слабкому нагріванні 5-7 хвилин, поки омлет «схопиться».

Традиційно цей омлет подають так: спочатку розрізаємо навпіл …

А потім кладемо одну половинку омлету на іншу — білок до білка. Готово!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

[ad_2]

Источник: 0382.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *